Keynote spreker 2019: Mandy Ladan!

Speciaal voor onze beurs komt oprichtster Mandy Ladan van stichting MommaLuv vanuit Den Haag om bij ons haar straal-verhaal te vertellen! Hier alvast een voorproefje:

“Ik ben Mandy Ladan en ik heb in 2011 tijdens mijn eerste zwangerschap Stichting MommaLuv opgericht. MommaLuv koppelt zwangere vrouwen in Nederland aan zwangere vrouwen in ontwikkelingslanden. Na de geboorte van het kindje hier vragen de ouders hun kraambezoek om een donatie voor de moeder en baby daar. Van dat geld kopen we in het land zelf een groot pakket aan babyspullen. Zo geeft het kindje hier zijn cadeautjes symbolisch door aan de baby daar. Inmiddels zijn we 8 jaar verder en hebben we al 2000 moeders in ontwikkelingslanden mogen supporten na de geboorte van hun kindje. Tijdens de talk die ik mag geven op de Zwangerschaps- en ouderschapsbeurs Achterhoek wil ik jullie graag meenemen in mijn reis van 25-jarige newborn-mama met een mooi idee naar de ondernemer die ik nu ben. En verder vind ik het fantastisch om ook het oosten van het land kennis te laten maken met MommaLuv.”

Mandy Ladan tussen een aantal van de vrouwen die zij geholpen heeft met een kraampakket.