Fotograaf Sjoukje stelt zich voor

Ik ben Sjoukje Geelink, fotograaf onder de naam LOenCO fotografie. Met veel, liefde, passie en plezier maak ik vrijwel dagelijks foto’s van mensen. Ik ben dol op mensen. Iedereen zo eigen, zo puur, zo echt! Met mijn geduld, eigenzinnigheid en empathisch vermogen kan ik snel schakelen en voel ik goed aan wat een persoon nodig heeft om op zijn/haar best op de foto te staan. Of het nu gaat om een mooi portret, een bruiloft, zwangerschaps- of bevallingsreportage ik ga ervoor. Zodra de emoties van hét moment op de juiste wijze zijn vastgelegd maakt mijn hart een sprongetje.

“life is a collection of moments” 

Hopelijk zie ik je zondag 13 oktober en kan ik jouw zwangerschap op een pure wijze vastleggen!

Symptahieke groet, Sjoukje

Foto uit de portofolio van Sjoukje