Een prettige zwangerschap met homeopathie

Hoera je bent zwanger!!  Een belangrijke fase in je leven breekt aan. Deze 9 maanden zijn een bijzondere tijd én als alles goed gaat, is het ook een hele mooie periode.

Tijdens de zwangerschap verandert er echter veel in het lichaam en dat zorgt ervoor dat je je niet altijd even prettig voelt. Je kunt niet alleen last hebben van fysieke klachten zoals  misselijkheid, brandend maagzuur, verstoppingen en aambeien, bloedarmoede, of bekken-en rugklachten, maar ook van stemmingswisselingen of angsten. Een homeopathische behandeling is een natuurlijke, milde en effectieve geneeswijze om klachten in de zwangerschap te ondersteunen. Zij gaat uit van een individuele aanpak want iedere zwangerschap is immers anders en elke vrouw uniek.  Het gebruik van homeopathische middelen kent, mits voorgeschreven door een erkend homeopaat, geen bijwerkingen. Ze zijn onschadelijk voor de baby en versterken op een natuurlijk wijze de weerstand van moeder en kind. Een ongecompliceerde en prettige zwangerschap is een goede aanloop naar de bevalling en een fijne start van een nieuw leven.

Wil je meer weten over wat homeopathie voor jou (in je zwangerschap) kan betekenen kom dan naar mijn lezing op 13 oktober as om 14.30 uur.

Hartelijke groet,
Désirée Somsen – klassiek homeopaat, natuurvoedingsdeskundige en orthomoleculair voedingsdeskundige